johan & nyström Brazil Boa Vista kaffebönor 250g

johan & nyström Brazil Boa Vista kaffebönor 250g

Tillgänglighet: I lager

139,00 kr

Översikt

johan & nyström Brazil Boa Vista kaffebönor 250g

Detaljer

johan & nyström Brazil Boa Vista kaffebönor är ett kaffe med smaker man känner igen, men som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. Smaken är blommig med toner av hallon och nougat, en produkt av att denna natural Yellow Bourbon handplockats och sedan torkats på upphöjda bäddar i 20 dagar.
johan & nyström Brazil Boa Vista är en av johan & nyströms första Direct Trade-gårdar Fazenda Ambiental Fortaleza.
Boa Vista lämpar sig för filterbrygg, presskanna eller Aeropress och funkar med eller utan mjölk, fast testa utan först såklart.

Brasilien är världens största producent av kaffe sett till volym och många av de smaknoter vi är vara vid så som runda toner av choklad och nougat är typiska för Brasilianskt kaffe. Det smakar kaffe helt enkelt.

Medlemmarna i Bob-o-link odlar polykulturellt vilket innebär att deras gårdar är kretslopp med många olika växter och ett rikt djurliv i symbios med varandra. Att besöka dessa gårdar är som att vara i paradiset.

Bobolink är namnet på en fågel som migrerar långa sträckor från syd till Nordamerika, precis som det utsökta kaffen som odlas av detta hållbara initiativ för bättre odlingspraxis.

250g hela kaffebönor
Rostningsdatum 21maj 2018

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?