Passalacqua
Passalacquas historia börjar som ett litet familjeägt kafferosteri redan år 1948. Rosteriet är fortfarande ett familjeföretag, nu i tredje generationen.
Passalacqua var ett litet kafferosteri och allt kaffe rostades på en enda liten kafferost.
Redan efter några år hade företaget förändrats helt och vuxit rejält. I dag har företagets verksamhet ökat till 3460 kg per timme i den 5000 kvadratmeter stora fabriken i Casavatore nära Neapel.
Passalacqua finns över hela världen men ser fortfarande kafferostning som ett hantverk.
Ambitionen hos Passalacqua är att bevara den napolitanska kaffetraditionen.
Passalacqua var ett litet kafferosteri och allt kaffe rostades på en enda liten kafferost.
Redan efter några år hade företaget förändrats helt och vuxit rejält. I dag har företagets verksamhet ökat till 3460 kg per timme i den 5000 kvadratmeter stora fabriken i Casavatore nära Neapel.
Passalacqua finns över hela världen men ser fortfarande kafferostning som ett hantverk.
Ambitionen hos Passalacqua är att bevara den napolitanska kaffetraditionen.
-
-
-
Slut i lager
-
Slut i lager
-
Slut i lager
-
-
-
Slut i lager
-
Slut i lager
-