Passalacqua Harem 100% Arabica kaffebönor 1000g

Passalacqua Harem 100% Arabica kaffebönor 1000g

Tillgänglighet: I lager

Ordinarie pris: 389,00 kr

Specialpris: 369,00 kr

Översikt

Passalacqua Harem 100% Arabica kaffebönor 1000g
Tillverkare: Passalacqua
Streckkod: 8003303042113

Detaljer

Passalacqua Harem 100% Arabica kaffebönor är en av de finaste blandningar i världen. Den består av Arabicabönor från 10 olika odlingar inklusive två av de mest sällsynta och mest värdefulla kaffebönorna någonsin. Denna blandning är i själva verket flaggskeppet i Passalacquas sortiment och är tillägnad finsmakare.

Harem är resultatet av en blandning av 10 olika bönor av finaste kaffe från världens bästa plantager. Bland dessa är Jamaica Blue Mountain och Puerto Rico San Pedro, som gör denna produkt unik vad gäller arom, smak och värde.
Jamaica Blue Mountain är det mest prestigefyllda kaffet på den internationella marknaden, ett kaffe som smakar som honung med inslag om vanilj och torkad frukt, oöverträffad för smakens fullständighet.
Puerto Rico San Pedro är född i bergen i centrala Cordillera i Puerto Rico på mer än 1000 meter över havet, och tack vare det uttrycker det en fruktig arom och smak, samt trevliga anteckningar av mörk choklad och hasselnöt som gör den unik.

Tack vare den väl avvägda blandningen av noggrant utvalda och exklusiva ursprung, är Harem en blandning som kan ge gommen en intensiv njutning och en känsla av välbefinnande. Detta är ett naturligt sött kaffe, även utan socker, som verkligen är värt att smaka både hemma eller på jobbet för att fullt ut förstå den delikatess som smeknar gommen.

1000g hela kaffebönor

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?